Reactie plaatsen

Reacties

Frederique
4 maanden geleden

Adriënne is nu al meerdere keren bij ons geweest omdat de style van fotografen en haar als persoon ons heel erg aanspreekt.

Voor onze bruiloft was ik op zoek naar een fotograaf die niet de standaard foto’s maakt en naar een persoon die bij ons past. Mijn man houdt namelijk helemaal niet van foto’s en die gaat ook echt niet allemaal “gekke” poses aannemen voor foto’s.
Ik kwam bij de Instagram van Adriënne uit en het voelde meteen goed. Helemaal nadat we elkaar telefonisch hadden gesproken.
Adriënne is wie ze is en ze doet wat ze zegt. Nuchter, eerlijk en ontzettend lief. Helemaal naar onze wens is onze dag vastgelegd. De foto’s zijn ook prachtig nabewerkt. Niet even een filtertje en klaar. Nee 1 voor 1 op haar style kloppend bewerkt.

Inmiddels hebben we al meerdere shoots gehad en dat gaat de komende tijd ook nog wel gebeuren.

Ook onze zoon is meer dan gek op haar en ziet haar graag komen 😍.

Jolanda Tuk
6 maanden geleden

Ta Memoires, het woord alleen al zegt genoeg. Herinneringen die ik zeker nog met mijn ouders vastgelegd wilde hebben. En wanneer ik hierover praat moet ik gelijk terug denken aan 1 Oktober de dag dat ik eindelijk de stoute schoenen aantrok en een berichtje naar Adrienne stuurde om een afspraak te maken voor een Day in the Life bij mijn ouders. Natuurlijk…….. geen probleem, volgende week spreken we even af. Super!

De volgende ochtend vroeg kreeg ik echter een telefoontje van mijn moeder. Mijn vader had die nacht een hartinfarct gehad. Echter door het adequate optreden van mijn moeder (80) heeft mijn vader (83) het gelukkig overleeft en was hij na een zware ingreep ‘s Maandags al weer thuis. Je weet in het ziekenhuis houden ze geen kostgangers. Helaas zijn dit herinneringen waar je liever niet te lang bij stil wil blijven staan. Wel wordt je nog eens met je neus op de feiten gedrukt hoe gelukkig je jezelf mag prijzen wanneer je beide ouders hebt die op zo’n leeftijd nog zo vol in het leven staan en dan opeens heel veel moeten inleveren. Dus haast was nu geboden voor een shoot.
Direct naar Adrienne geschreven wat er gebeurd was en of we een afspraak op korte termijn konden maken. Geen probleem natuurlijk. En wat een dag hebben we gehad! Een met een gouden randje.
Hoe trots was ik tijdens de shoot op mijn ouders. Door het geduld en de juiste benadering van Adrienne werd de terughoudendheid als snel op de achtergrond geschoven en kwam de nieuwsgierigheid naar voren. Wat hebben we een lol gehad, en wat viel er veel af te lezen van de gezichten tijdens het schieten van de foto’s. Angst, emoties, liefde, herinneringen en wat gaat er nog komen. Vooral toen ik de foto’s mocht ontvangen was dit allemaal zo duidelijk terug te zien. En goh…….. wat lijk ik niet alleen op mijn vader, maar ook op mijn moeder. Geweldig!

Lieve Adrienne, door jouw professionele inzet is Ta Memoire nu Notre Memoires geworden die voor altijd vastgelegd zijn en in mijn hart bewaard zullen blijven. Mijn ouders, staande op de brug, weer “opnieuw” verliefd te hebben gezien. En weet A Day in the Life is als het leven in de wind. Je kan het niet vangen, je kan het niet sturen, je kan er niets aan ophangen en niet op voortborduren, je kan het niet uit de weg gaan en niet mee kroelen, je kan er alleen maar middenin staan en voelen.


Liefs
Jolanda

Denise Van Norden
een jaar geleden

Adrienne is een topper waar we onze bruidshoot, zwangerschapsshoot en newbornshoot hebben geboekt. Over alle shoots zijn wij erg tevreden. Adrienne is geduldig en erg enthousiast. Ze zit vol goede ideeën.
Vooral voor de newbornshoot nam ze uitgebreid de tijd, was ze rustig. Dit had een goede uitwerking op onze dochter.
De volgende shoot boeken we zeker weer bij haar!

stephanie
een jaar geleden

Adrienne is een lieve en kundige fotografe. Dankzij haar heb ik super mooie foto's van mijzelf en mijn kinderen.
Ze is geduldig en luisterde naar mijn wensen. Ook speelde ze leuk in op mijn kinderen.
Ik zal zeker weer bij Adrienne aankloppen als ik mooie foto's wil laten maken!

Sonja
een jaar geleden

Adrienne heeft mijn kleine dwerg teckel super mooi op de foto gezet. Het was een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

Brenda
een jaar geleden

Wat treffen wij het met zo’n fijne en lieve fotografe in de familie! ☺️
Adrienne maakt regelmatig prachtige foto’s van onze 2 kinderen. Veel geduld, prachtige locaties, heel veelzijdig, spontaniteit, oog voor details. Iedere keer staan we weer versteld hoe mooi ze zijn geworden! Helemaal in onze style!
Al jarenlang actief als fotografe achter de schermen maar nu mag iedereen (dus ook jij!) genieten van haar werken!

Els Korteweg
een jaar geleden

Wat zijn we blij met de fotoshoot van onze hond Kate! Adriënne is een zeer kundig fotografe die mij en ook Kate snel op haar gemak wist te stellen waardoor er al snel een hele ongedwongen sfeer ontstond die ook te zien is op de foto's. De foto's zijn prachtig geworden en we willen als Kate volwassen is zeker nog een keer opnieuw een fotoshoot door Adriënne laten doen. Ik zou haar zeker aanbevelen.